490.000,- € 14.761.740,- SKK
vrátane provízie, možnosť HÚvrátane províziemožnosť HÚ


sledovať ponuku Ponúkame na predaj byt v novostavbe s veľkou záhadou a parkovaním



Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Jarovce
Mesto: Bratislava - Jarovce
Ulica: Zafírova

Vlastníctvo: osobné
Druh: 4-izbový byt - novostavba
Typ: predaj


Cenavrátane provízie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Celková rozloha119 m²
Úžitková plocha119 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Ponúkame na predaj byt v novostavbe s veľkou záhadou a parkovaním

Ponúkam na predaj 4 izbový byt nachádzajúci sa v Bratislave mestská časť Jarovce na Zafirovej ulici v novostavbe z roku 2016. Byt má rozlohou 118,65 m2 je umiestnený v tichej ulici mimo hlavnej cesty. Ide o byt v bytovom dome s tromi samostatnými bytovými jednotkami. K bytu prislúchajú 2 vonkajšie parkovacie státia nachádzajúce sa priamo pred bytovým domom. Z obývačky je východ na terasu a záhradu o výmere 243 m2, záhrada je oplotená vybavená studňou a automatickou závlahou.
Mezonetový byt je priestranný a disponuje plochou 118,65 m2 :
- v prízemí zo vstupnej chodby sa vstupuje do chodby a obývačky prepojenej z kuchyňou, kuchynská linka je rohová do U s barovým pultom vybavená zabudovanými spotrebičmi. Na prízemí sa nachádza WC spojené s technickou miestnosťou. V technickej miestnosti je umiestnený plynový kotol, rekuperácia, miesto na práčku aj sušičku . Z obývačky je vstup na prestrešenú terasu a veľkú záhradu. Záhrada je orientovaná ja juh má pekný štvorcový tvar a disponuje množstvom miesta na oddych a relax. V rohu je umiestnený záhradný domček na uskladnenie záhradných potrieb. Záhrada je oplotená zabezpečuje úplné súkromie a je vybavená studňou a automatickou závlahou.
- na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby a veľká kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami, sprchovým kútom a WC a bidetom.
Byt disponuje samostatným plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje podlahové kúrenie aj ohrev vody. V byte je rekuperačná jednotka, ktorá zabezpečujem pravidelné riadené vetranie celého priestoru. V byte sú aj klimatizačné jednotky a to v obývačke a spálni, ktoré vychladia obe poschodia.
Byt je po uzavretí kúpy k dispozícii na nasťahovanie.
V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie prosím kontaktujte pani Štefanovičovú 0907 733 300. S vybavením hypotekárneho úveru na kúpu nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme.





foto

Martina Štefanovičová

konateľhovorím po slovenskyI speak englishIch spreche deutschmluvim česky

Telefón: 0907 733300
E-mail: teamreality@teamreality.sk

všetky realitné ponuky makléra





Realitná kancelária je overeným partnerom www.ZoznamRealit.Sk


Realitný softvér backOFFICE®